Handelsbetingelser

Personoplysninger og cookies:

Det er vort mål at beskytte de personoplysninger, som besøgende på vore hjemmesider afgiver til os.

Når du besøger vor hjemmeside, kan du blive bedt om at afgive oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, kontaktinformation og betalingskortoplysninger. Vi kan også indsamle oplysninger om din brug af hjemmesiden og oplysninger om dig på grundlag af de meddelelser, du offentliggør på hjemmesiden, og de e-mails eller breve, du sender til os.

 

Anvendelse af dine oplysninger:

Dine oplysninger gør det muligt for os at give dig adgang til relevante dele af Hjemmesiden og levere de ydelser, du har bedt om. Vi vil også kunne fakturere og om nødvendigt kontakte dig vedrørende vores ydelser. Vi vil ligeledes anvende og analysere de oplysninger, vi indsamler, således at vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores virksomhed, ligesom oplysningerne kan anvendes til andre statistiske eller analytiske formål.

Hvis du har givet dit samtykke, kan vi anvende dine oplysninger til at fortælle dig om andre af vores produkter og ydelser, som du måske kunne være interesseret i, herunder ydelser som kunne være genstand for direkte markedsføring via e-mail, telefon, mobilbeskeder (f.eks. SMS, MMS mv.) såvel som almindeligt brev.

Hvis du har givet dit samtykke, kan vi også dele oplysningerne med tredjemand for at fortælle dig om varer og tjenesteydelser, som du måtte være interesseret i via e-mail, telefon, mobilbeskeder såvel som almindeligt brev og med henblik på at hjælpe os med at analysere de oplysninger, vi indsamler, således at vi kan administrere, understøtte, forbedre og udvikle vores virksomhed og ydelser til dig.

Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine oplysninger på denne måde, eller du ændrer mening om at blive kontaktet i fremtiden, bedes du venligst meddele os dette.

De oplysninger, du giver os, vil ikke blive overdraget til tredjemand, med mindre du giver dit samtykke.

Vi kan overdrage de oplysninger, du giver os, såfremt lovgivningen kræver dette.

Vi forsøger at beskytte dine oplysninger mod uberettiget adgang og mod ulovlig behandling.

Ved handelens gennemførelse bekræftes denne ved returmail fra os.

 

Afhentning / Levering:

Alle priser på vor hjemmeside er angivet som afhentningspriser.

Afhentning sker den 31. december mellem kl. 12-15 fra følgende steder:

Palæo Frederiksberg Centeret, Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg

Roholtegaard, Vindbyholtvej 29A, 4640 Faxe

Arena Næstved, Ved Stadion 11, 4700 Næstved

Resident Møen, Langelinie 44, 4780 Stege

 

Betaling:

Betaling sker fra vor hjemmeside, og betaling skal have fundet sted og været bekræftet af os inden afhentning kan finde sted.

 

Bemærk venligst at beløbet trækkes på bestillings tidspunktet, da der er tale om  en speciel vare som produceres til den enkelte kunde.

Vi modtager PayPal, bankoverførsel, ePay, Dankort, Visa, Visa Electron, Visa VPay, Mastercard, Maestro og JCB.

 

Fortrydelsesret:

Idet det produktet et er en fødevare med kort holdbarhed, er der ingen fortrydelsesret på produktet.

 

Reklamationer:

Det er vort mål altid at levere et 1. klasses produkt til vore kunder.

Skulle der imidlertid være eventuelle reklamationer over leverede varer, skal reklamationen foretages senest 3. dagen efter afhentning / levering.

Vi vil naturligvis behandle reklamationen positivt og i henhold til branchens normer.

 

Force Majeure

Vi er ikke ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, såfremt disse skyldes begivenheder uden for vores rimelige kontrol (Force majeure).

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.